4SERVICE fortsetter veksten – kjøper ledende renholdsselskap i Oslo

Webredaktør 04.07.2017

4SERVICE har inngått avtale om kjøp av Resco. Gjennom oppkjøpet styrker 4SERVICE tilstedeværelsen og tilbudet innen Facility Service, og forsterker den lønnsomme veksten.

"4SERVICE har på drøye seks år tatt posisjonen som en ledende utfordrer innen Facility Service. Nå styrker vi grunnlaget for videre vekst. Resco er ledende i sitt segment for store kontorkunder i Oslo. Vi skal beholde suksessgrunnlaget, inkludert egenarten. Samtidig skal vi tilføre ressurser for videre utvikling. For 4SERVICE vil oppkjøpet tilføre viktig kompetanse og styrket kundekontakt – i tillegg til at vi bredder vår markedsposisjon betydelig", sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4SERVICE.

Resco er et anerkjent rendyrket renholdsselskap, med markedsmessig tyngdepunkt på Østlandet. Selskapet har bygget opp en bred og stabil kundeportefølje. Resco har over 150 ansatte som til sammen rengjør rundt 1,4 millioner kvadratmeter per uke. Selskapet vil i 2017 tilføre en samlet omsetning på rundt 65 millioner kroner. Ledelsen og samtlige ansatte i Resco blir med over i 4SERVICE.

For ytterligere informasjon:

Tor Rønhovde, konsernsjef 4SERVICE, mobil: +47 916 06 204

Umbraco CMS fra MarkedsPartner