4SERVICE fortsetter veksten – kjøper ledende renholdsselskap

Webredaktør 27.06.2017

4SERVICE har inngått avtale om kjøp av Mint Renhold («Mint»). Gjennom oppkjøpet styrker 4SERVICE tilstedeværelsen og tilbudet innen Facility Service, og forsterker den lønnsomme veksten.

"4SERVICE har på drøye seks år tatt posisjonen som en ledende utfordrer innen Facility Service. Nå styrker vi grunnlaget for videre vekst. Mint er ledende i sitt segment har en sterk lokal tilstedeværelse i Trondheimsregionen. Vi skal beholde suksessgrunnlaget, inkludert egenarten. Samtidig skal vi tilføre ressurser for videre utvikling. For 4SERVICE vil oppkjøpet tilføre viktig kompetanse og styrket kundekontakt – i tillegg til at vi bredder vår markedsposisjon betydelig", sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4SERVICE.

Mint er et anerkjent rendyrket renholdsselskap, etablert i Trondheim, og med markedsmessig tyngdepunkt i Trøndelag og på Østlandet. Selskapet har bygget opp en bred og stabil kundeportefølje. Mint har over 200 ansatte som til sammen rengjør rundt 1,6 millioner kvadratmeter per uke. Selskapet vil i 2017 tilføre en samlet omsetning på rundt 120 millioner kroner. Ledelsen og samtlige ansatte i Mint blir med over i 4SERVICE.

Oppkjøpet vil bli gjennomført så snart det er klarert av Konkurransetilsynet.

For ytterligere informasjon:

Tor Rønhovde, konsernsjef 4SERVICE, mobil: +47 916 06 204

Umbraco CMS fra MarkedsPartner