Signerer offshore kontrakt med Odfjell Drilling

Webredaktør 22.04.2015

Odfjell Drilling har meddelt 4SERVICE at vi er tildelt kontrakten på drift av Odfjell sine rigger i Norge.

4SERVICE har investert og hatt stort fokus på offshore de siste årene, som har vært et marked i endring.
Offshore er en vekstmulighet for oss, hvor vi har alle forutsetninger for å lykkes med den kompetanse og entusiasme vi har samlet i 4SERVICE Gruppen.

Dette er en 4 års avtale med 2 x 2 års opsjon for drift av Deepsea Bergen og Island Innovator fra ca. 1. juni 2015, samt Deep Sea Atlantic når den får nye oppdrag. Vi vil med dette også få nye arbeidskolleger gjennom en virksomhetsoverdragelse.

Odfjell Drilling er en spennende samarbeidspartner, som utfyller 4SERVICE sine ideer og fremtidsplaner svært godt. Et av de viktigste kriteriene for å lykkes i vår bransje er at vi har mange dyktige og motiverte medarbeidere, og at service, kreativitet og nytenkning blir en del av hverdagen. Kontrakten med Odfjell er intet unntak i så måte, hvor det i anbudsprosessen var stor fokus på HMS, nytenkning, servicenivå, sykefravær og ernæringsriktig kosthold. Tildelingen er et synlig bevis på at Odfjell har tro på våre konsepter, og at de ser på 4SERVICE som en partner som er i stand til å dekke deres behov for forpleiningstjenester offshore.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner