- Food and Facilities
- /
- Personalrestaurant
Personalrestaurant
Forventningene vi har til spisepausen og spisesalen øker stadig. Personalrestauranten skal være et sted hvor du kan koble av og nyte et godt måltid med gode kolleger. I tillegg skal personalrestauranten være et tilrettelagt møtested for små og store begivenheter. Som måltidsleverandør legger vi opp til et godt samarbeid med våre oppdragsgivere. Sammen sørger vi for at dine medarbeidere opplever økt trivsel på jobben. 4Service har flere tilpassede konsepter å velge mellom når det kommer til personalrestaurant.
Våre konsepter
De Tre Stuer
De Tre Stuer er skapt for å imøtekomme gjestenes etterspørsel etter fersk, råvarebasert og sunn mat av høy kvalitet.
Ekre
Selve hjertet i Ekre er "Sesongens Helter" der kokkene våre skaper retter basert på råvarer som akkurat har stukket hodet opp fra jorda.
Søtt+Salt
Kjærlighet til kokkefaget, troen på at godt håndverk, gode råvarer, fantasi, kvalitet og vennlighet aldri går av moten. Det er Søtt+Salt.
Dugurd
Med noen av landets mest renommerte kokker på laget serverer Dugurd smaksrike, spennende og varierte lunsjmåltider du og dine ansatte vil glede seg til, hver dag.